Autobedrijf M. Pero

Uw auto-APK snel en deskundig uitgevoerd

Is het weer tijd voor uw APK-keuring? U kunt uw auto laten keuren bij autobedrijf M. Pero. Wij voeren uw auto APK in Drenthe uit in ons APK-station. Regelmatig moet uw auto gekeurd worden. Dat is niet zonder reden: het is belangrijk voor de veiligheid van uzelf en automobilisten rond u dat zaken als de remmen en filters met regelmaat worden gecontroleerd en eventueel vervangen. Wij zijn overigens RDW-erkend.

APK: kwaliteit en service

Wij van autobedrijf M. Pero vinden het erg belangrijk dat u op de hoogte bent voordat wij een reparatie of vervanging uitvoeren. Die keuze is immers aan u. Wij zijn open over uw opties en spelen hierin een adviserende rol. Onze APK-check is niet de allergoedkoopste en wij maken ons er dan ook niet te makkelijk vanaf. Onze autokeuring is daarom zowel grondig als snel, zodat u uw auto dezelfde dag nog kunt oppikken. Ook voeren wij geen onnodige reparaties of vervangingen uit – u betaalt immers in eerste instantie voor onze deskundigheid.

1-dag-service

Wij streven er naar om uw auto-APK nog dezelfde dag uit te voeren. Zo hoeft de verplichte check voor u niet te veel tijd in beslag te nemen: u brengt de auto ’s ochtends langs en kan deze na uw werkdag weer oppikken. Veel van de reparaties proberen wij direct uit te voeren, zodat u uw auto op een vrije dag zelfs al na enkele uren weer kunt ophalen. Wij zijn altijd eerlijk over de urgentie van de reparatie of vervanging, zodat u niet ongemerkt of onnodig op kosten wordt gejaagd.

Zoekt u naar een geschikte garage voor uw auto APK-keuring in Drenthe? Bij ons laat u snel en met zorg uw auto keuren. Voor het maken van een afspraak, of indien u vragen heeft over onze APK-service, kunt u bellen naar 0852082445 of uw vraag achterlaten via het contactformulier op deze website. Wij ontvangen u graag in onze garage.

Kies autobedrijf M. Pero voor iedere onderhoudshandeling
of voor het uitlezen van uw auto.