Autobedrijf M. Pero

Kwaliteit in auto-onderhoud

Voor auto-onderhoud in Drenthe bent u bij autobedrijf M. Pero aan het juiste adres. In onze garage in Tiendeveen voorzien wij uw auto van een kleine beurt of grote beurt. Meestal kunt u de auto dezelfde dag nog ophalen. Wij zijn altijd bereikbaar en nooit te beroerd om uw auto eens grondig te checken.

Wat doen we?

Een auto bestaat uit zo’n 30.000 onderdelen. Het is daarom erg belangrijk dat u uw voertuig goed laat onderhouden. Auto-onderhoud door M. Pero in Drenthe gebeurt altijd grondig en wij nemen alle elementen van uw auto mee. Een beurt bestaat bijvoorbeeld uit het controleren van alle filters en de airco, het vervangen van oliën, het checken van de remmen en allerlei schoonmaakwerk. In overleg met u voeren wij vervolgens autoreparaties en/of vervangingen uit.

Kwaliteitsstandaard

Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Wij hanteren de kwaliteitsstandaarden van autoleveranciers, zodat wij de juiste onderdelen altijd op de juiste wijze vervangen. Of het nu gaat om klein onderhoud of groot onderhoud aan uw auto, wij zorgen dat u uw auto volledig gecontroleerd weer mee naar huis kunt nemen. Bovendien slagen wij er doorgaans in om het onderhoud dezelfde dag nog uit te voeren, zodat het onderhoudswerk u zo min mogelijk belemmert in uw dagelijkse bezigheden.

Tot slot is M. Pero ruim bereikbaar voor auto-onderhoud. Wij zijn flexibel wat betreft tijden en als u na het afleveren van uw auto nog een vraag of verzoek heeft, kunt u ons gerust nog bellen om dit door te geven. Wij weten hoe belangrijk het is dat uw auto goed werkt en rijdt en daar spelen wij dan ook graag op in door ons flexibel op te stellen.

Bij M. Pero bent u aan het juiste adres voor uw auto-onderhoud. Hebt u vragen over onze services of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 0852082445 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

 

airco onderhoud

wie wil er nou niet een goed werkende airco.

voor goede diagnose voor een goede reparatie hebben we de mogelijkheid om een airco systeem eerst af te persen.

zo kunnen we lekkages opsporen.

 

Een airco systeem heeft ook onderhoud nodig.

Na verloop van tijd heeft een airco systeem verlies dan zal deze niet goed meer werken.

Die kunnen we leeg halen reinigen en opnieuw vullen dit voor een goede werking.

Ook wordt er nieuwe olie bij in gedaan voor een goede smering van de airco pomp dit voorkomt problemen.

Met onze moderne apparatuur kunnen we dit zorgvuldig doen ,ook denkende aan het milieu er zit koude middel in dat zeer schadelijk is voor het milieu.

Kies autobedrijf M. Pero voor iedere onderhoudshandeling
of voor het uitlezen van uw auto.