Autobedrijf M. Pero

Koop of verkoop uw tweedehands auto in Drenthe

Autobedrijf M. Pero voorziet in de aankoop en verkoop van een tweedehands auto in Drenthe. Door onze jarenlange expertise als garage kunt u er bij ons van op aan dat u vertrekt met een betrouwbare tweedehands auto die goed bij u past. Ook kunnen wij uw auto aankopen voor onze verkoop.

De beste occasions

Bij autobedrijf M. Pero weten wij als geen ander waar een tweedehands auto aan moet voldoen. De auto moet bijvoorbeeld helemaal veilig zijn en mag geen grote beschadigingen hebben. Wij checken onze occasions volledig voor wij ze in de verkoop doen. Wij voorzien u bovendien van deskundig advies bij de aanschaf van uw tweedehands auto. Nieuwsgierig? Kom eens kijken in onze showroom.

 

ford-ka

 

 

 

 

Kia Pikanto bj 2008

 

 

 

Peugeot 107  bj 2010 

83000km

 

 

 

 

Volledige garantie

Het is belangrijk voor ons dat wij u een goede auto verkopen waar u lang plezier van hebt. Als dat niet zo is, is dat natuurlijk niet de bedoeling en kunt u daarom weer bij ons terecht. Wij verhelpen eventuele complicaties die door ons voorkomen hadden moeten worden. Dit valt onder onze ruime garantie. Als u de auto op tijd langsbrengt, kunt u die bovendien vrijwel altijd dezelfde dag nog ophalen. Zo kunt u direct weer kilometers maken met uw ‘nieuwe’ voertuig.

Uw auto aan ons verkopen

Denkt u er over een andere auto te kopen? Wij kopen diverse auto’s in. Onze garage voert een grondige keuring uit en wij bepalen dan of de auto volgens onze standaard verkoopbaar is. Vervolgens plaatsen wij foto’s van de occasion op onze website, en is de auto te bekijken in de showroom.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom. Er zit vast een tweedehands auto bij die voldoet aan uw eisen. U kunt ons dan ook alle vragen stellen waar u nog mee zit. Zeker als onervaren autokoper kan dit fijn zijn. Hebt u al vragen over onze in- en verkoop van tweedehands auto’s in Drenthe? U kunt ons bellen via 0852082445 of een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Kies autobedrijf M. Pero voor iedere onderhoudshandeling
of voor het uitlezen van uw auto.